Saturday, January 23, 2016

Web Services Test Answers



1. Before you deserialize, you want to make sure that the XML you are about to deserialize will map into the class with which you instantiated this serializer. Which of the following methods will you use to verify this?
Answers:
• Deserizable
• Compatible
• Equals
• CanDeserialize
• None of the above

2. Creating a hash with a public key encryption is the ability to verify the integrity of data without necessarily encrypting it. Which of the following are correct with regard to HASH?
Answers:
• The hash is a nearly unique digest of the message
• The hash is encrypted using the public key of the sender
• The encrypted hash serves as a signature of the sender and is sent separately from the decrypted message
• The hash is the opposite of the usual process used in encryption, in which the public key is used to encrypt, and the plain text is not sent
3. Client access is accomplished via custom proxy classes that use the WebRequest and HttpWebRequest classes. Which kinds of .NET applications use these proxy classes?
Answers:
• Windows form
• Web form
• Web service
• All of the above

4. Which of the following namespaces is used for encoding style in SOAP?
Answers:
• http://www.w3.org/2001/06/soap/soapEncoding
• http://www.w3.org/2001/06/soap-encoding
• http://www.w3.org/2001/06/soapEncoding
• http://www.w3.org/2001/06/soap/soap-encoding
5. Mike is writing a RPC-encoded client for his Web service. Which attribute will he use for RPC implementation?
Answers:
• [RpcSoapMethod("http://mySoapAction")]
• [RpcMethod("http://mySoapAction")]
• [SoapRpcMethod("http://mySoapAction")]
• [SoapRpcAction("http://mySoapAction")]
• None of the above
6. Which of the following are correct with regard  to operations of WS-Routing?
Answers:
• WS-Routing enables the specification of a message's forward message path
• WS-Routing does not support the specification of a reverse message path
• WS-Routing provides the capability to give messages unique identifiers, and then specify the other messages to which they relate
• All of the above
7. The Web service infrastructure comes with a special SOAP-based extension feature that enables you to extend the functionality of your Web service or Web service client. Which of the following will you do to notify a soap extension?
Answers:
• You will register the extension in the machine.config file
• You will register the extension with the application's configuration file
• You will pass method-specific information to the extension via the attribute
• You will do all of the above
8. Often you will want child elements of XML to be in the same namespace as their parent XML elements, and this makes sense for a lot of XML documents. However, sometimes child elements will be in other namespaces. For example, it is possible to have namespaces with the same name but different namespaces (and thus with different meanings). Which of the following statements correctly binds a namespace with an element?
Answers:
• [XmlElement(Namespace:="http://address")]
• [XmlElement(ns="http://address")]
• [XmlElement(Namespace="http://address")]
• None of the above
9. Which of the following are correct with regard to WS-Inspection?
Answers:
• WS-Inspection is a simple XML format for gathering together available services
• WS-Inspection describes the service policy
• WS-Inspection has the ability to link to UDDI registrations that give more information about a listed service
• WS-Inspection documents have a root element with the local name WSInspection
• All of the above
10. The fundamental idea behind SOAP is that two applications; regardless of the operating system, the programming language, or any other technical implementation detail, may openly share information using nothing more than a simple message encoded in a way that both the applications understand. Which of the following aspects are required to implement this?
Answers:
• The types of information that are being exchanged
• The way that information is to be expressed as XML
• The way to actually send that information
• None of the above
11. Which of the following classes is the base class for Soap Extensions?
Answers:
• System.Web.Services.Protocols.SoapExtension
• System.Web.Services.Protocols.SoapExtensions
• System.Web.Services.SoapExtension
• System.Web.Services.SoapExtensions
• None of the above
12. Which of the following is correct with regard to the statements given below?

Statement 1: A logical name is a URI that necessarily represents the exact location to which a message is sent.
Statement 2: A logical name can have a very different location than the one implied by its logical name, or even multiple physical locations.
Answers:
• Statement 1 is true but statement 2 is false
• Statement 1 is false but statement 2 is true
• Both the statements are true
• Both the statements are false
13. Which of the following child elements of a Fault element is used to express application-specific details about the error that occurred?
Answers:
• details
• description
• detail
• comment
14. Refer to the statements given below and identify the incorrect element:

<s:Envelope xmlns:s="...">
<s:Body>
<s:Faults>
<faultcode>Client.Authentication</faultcode>
<faultstring>
Invalid credentials
</faultstring>
<faultactor>http://acme.com</faultactor>
<details>
<!-- application specific details -->
</details>
</s:Fault>
</s:Body>
</s:Envelope>
Answers:
• <s:Faults>
• <faultcode>
• <faultstring>
• None of the above
15. Which of the following should you know to send a message correctly while using Web service?
Answers:
• The IP address and other endpoint information
• The response schema to expect if there is a response
• Possible headers that may be expected in the request or response, and the schema for those
• All of the above
16. The namespace, System.Security.Cryptography has an abstract class, from which specific implementations of various symmetric, or private keys, and encryption algorithms are derived. Which of the following is that abstract class?
Answers:
• Symmetric-Security
• Symmetric-Algorithm
• Symmetric-Encryption
• None of the above
17. Which of the following represents a structure in a SOAP message?
Answers:
• <person> <firstname>Joe</firstname> <lastname>Smith</lastname> </person>
• <people> <person name='joe smith'/> <person name='john doe'/> </people>
• <people> <person name='joe smith'> <designation/> </person> <person name='john doe'> <designation/> </person> </people>
• None of the above
18. You need to serialize an array named 'Street'. You want to set the array name as 'StreetName' after serialization. Which of the following codes will serialize the array correctly?
Answers:
• public String[] Street;[XmlArray("StreetName",street)];
• [XmlArray("StreetName")] public String[] Street;
• public String[] Street; [XmlArrayName("StreetName"),Street];
• None of the above
19. Mike has built the following document literal web service client class by hand. This code contains an invalid syntax in one line. Identify this line.

1. [WebServiceBinding("MyBinding", "http://MyNS")]
2. public class CustomWebMethods : SoapHttpClientProtocol
3. {
4.      public CustomWebMethods()
5.      {
6.            this.Url = "http://localhost:8080";
7.      }

8.      [DocumentMethod("http://mySoapAction")]
9.      public int Add( int x, int y)
10.     {
11.            Object[] args = {x, y};
12.            Object[] responseMessage = this.Invoke( "Add", args );
13.            return ((int)(responseMessage[0]));
14.      }
15.}
Answers:
• Line 1
• Line 2
• Line 8
• Line 12
• Line 13
• None of the above
20. Which of the following are correct with regard to asynchronous pattern?
Answers:
• Asynchronous pattern decreases the performance of your application
• While using asynchronous pattern, you add two methods: StartYourMethod and EndYourMethod (where YourMethod is the actual name of your method)
• The "End" method does not require any special attributes
• Unless you have a compelling reason to do otherwise, always use the asynchronous pattern when you consume Web services in your production code
• All of the above
21. Mark is developing a Web service that handles RPC-encoded operations. He wants to make all the methods of the service RPC-encoded, but does not want to put any attribute for each method. Which class attribute should he use to make all methods of a class RPC-encoded?
Answers:
• SoapRpcMethodsAttribute
• SoapRpcServiceAttribute
• SoapRpcServiceMethodsAttribute
• SoapRpcService
• None of the above
22. You use UDDI operations to find something when you do not know specifically what you are looking for. Which of the following UDDI operations fall in this category?
Answers:
• find_binding
• find_business
• find_service
• find_Model
• All of the above
23. Which of the following does the acronym UDDI stand for?
Answers:
• Universal Description, Discovery, and Investigation
• Universal Description, Discovery, and Integration
• Universal Discovery, Definition , and Integration
• None of the above
24. Which of the following is correct with regard to the statements given below?

Statement 1: RPC-encoded clients are very similar to document-encoded ones.
Statement 2: RPC-encoded clients need to set the Use property of the [SoapRpcMethod("http://mySoapAction")] attribute to indicate that this client is encoded, and not literal XML.
Answers:
• Statement 1 is true but statement 2 is false
• Statement 1 is false but statement 2 is true
• Both the statements are true
• Both the statements are false
25. Which of the following information does a server need to publish in order to meet a client's needs?
Answers:
• Description Information
• Service Location
• Service Schema
• Service Classification
• All of the above
26. Refer to the following statements and identify the lines that are invalid:

1. <%@ Service Class="TestClass" Language="C#" %>

2. using System;
3. using System.Web.Service;

4. public class TestClass {

5.   [WebMethod]
6.     public int Add( int a, int b)
7.     {
8.          return a+b;
9.     }
10. }
Answers:
• line 1
• line 3
• line 4
• line 5
• All of the above
27. You have created a Web service named 'Service1'. The client application of 'Service1' has a textbox called 'textbox1' and you want to set the value of textbox1.text as UserAgent of 'Service1'. Which code will you apply to accomplish this?
Answers:
• localhost.Service1.UserAgent = this.textBox1.Text;
• localhost.Service1 s = new localhost.Service1(); s.UserAgent = this.textBox1.Text;
• localhost.Service1.UserAgent ua = new localhost.Service1.UserAgent(); ua.value = this.textBox1.Text;
• None of the above
28. You are developing a Web service in ASP.NET. Which of the following .net classes will be extended by your service?
Answers:
• System.Web.WebService
• System.Web.Service
• System.Web.Services.Service
• System.Web.Services.WebService
• None of the above
29. The two major features in .NET are the ability to create XML Web Services Servers and XML Web Services Clients. Which of the following is the engine that drives most of these features?
Answers:
• XML Schema
• SOAP Engine
• XML Serialization
• None of the above
30. WSDL is an XML-based language for describing Web services. Which of the following are correct regarding the functioning of WSDL?
Answers:
• WSDL forces a clean separation between data (as found in messages)
• WSDL provides the abstract definition of a set of message-sending operations
• WSDL provides the particular binding information needed to format and to send a message correctly
• All of the above
31. Refer to the code given below and identify the line numbers that contain errors:
..
1. Inquire.Url = "http://uddi.rte.microsoft.com/inquire";
2. FindBusiness findBusiness = new FindBusiness();
3. findBusiness.Names.Add("Royal Airways");
4. BusinessList list = findBusiness.Find();
5. if (list.BusinessInfos.Count > 0)
6. {
7.       GetBusinessInfo gb = new GetBusinessInfo();
8.       gb.BusinessKeys.Add(bizList.BusinessInfos[0].BusinessKey);
9.       BusinessDetail bizDetail = gb.Send();
10.      if (bizDetail.BusinessEntities.Count > 0)
11.      {
12.           ...
13.      }
14.}
...
Answers:
• 2
• 4
• 5
• 7
• 10
• None of the above
32. Which of the following is a process of making resources and services available on a new system, when the previous system fails while using a federated Web service design?
Answers:
• RECOVER
• ROLLOVER
• FEDERATION REPAIR
• None of the above
33. Which of the following is not a correct statement regarding schema?
Answers:
• The schema element can contain any number of top-level declarations
• The XML schema language is based on the Worldwide Web Consortium (W3C)
• The definitions in an XML schema are contained within the top-level schema element
• The schema element in an XML schema document cannot use a namespace
34. In the .NET UDDI SDK, which of the following contains the businessEntity structure?
Answers:
• WSBusinessEntity
• BusinessClass
• BusinessEntity
• WSBusinessClass
• None of the above
35. Refer to the following code of a SOAP message and identify the error:

<s:Envelope
xmlns:s="http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope">
<s:Body>
<n:getQuote xmlns:n="urn:QuoteService">
<symbol xsi:type="xsd:string">
Mistristic
</symbol>
</n:getQuote>
<s:Header>
<m:transaction xmlns:m="soap-transaction"
s:mustUnderstand="true">
<transactionID>1234</transactionID>
</m:transaction>
</s:Header>
</s:Envelope>
Answers:
• The Namespace is incorrect
• The position of the header is incorrect
• The body cannot contain a symbol element
• MustUnderstand is not an attribute of the transaction element
36. Sometimes, you will want the WSDL file created for your service to indicate that it will be modified by the SOAP extension running on it. Conversely, you will want the proxy generated for you from wsdl.exe to add the SOAP extension to any proxy class it consumes that contains this indication. Which of the following should you apply to accomplish this?
Answers:
• WSDLFormatter
• WebServiceClientExtension
• WSDLExtensionFormatter
• ServiceDescriptionFormatter
• None of the above
37. Which of the following is an invalid child of a Fault element of a SOAP message?
Answers:
• faultcode
• faultstring
• faultactor
• faultdescription
38. State whether True or False:

When you serialize an array that is a member of a class, the result is a piece of structured XML that contains (a) a top element which is, by default, the name of the class member, and (b) any number of child elements, one for each value in the array.
Answers:
• True
• False
39. Which of the following is true with regard to .NET Web services?

Statement 1:.NET Web services use the XmlSerializer as the engine for sending and receiving SOAP messages.
Statement 2:.NET Web services are literal schema-based XML. They are not encoded XML.
Answers:
• Statement 1 is true but statement 2 is false
• Statement 1 is false but statement 2 is true
• Both the statements are true
• Both the statements are false
40. Which of the following represents an array in a SOAP message?
Answers:
• <person> <firstname>Joe</firstname> <lastname>Smith</lastname> </person>
• <people> <person name='joe smith'/> <person name='john doe'/> </people>
• <people> <person name='joe smith'> <designation/> </person> <person name='john doe'> <designation/> </person> </people>
• None of the above
41. Which of the following is the correct position of the header in a SOAP message?
Answers:
• Only before the body
• Only after the body
• Only before the envelope
• Anywhere in the message
42. The following code has stored the data using the multiple-referenced accessor:

<Person>
<Address href="address1" />
</Person>
<Address id="address1" />

Which of the following is the correct way to solve the error in the code given above?
Answers:
• * must be prefixed with href value
• * must be prefixed with id value
• # must be prefixed with href value
• # must be prefixed with id value
43. Refer to the following code, which is a part of an xml validation:
...
filename = "OrderDetails.xml";
FileStream stream = new FileStream( filename , FileMode.Open);
XmlValidatingReader reader = new XmlValidatingReader(stream);
...

Gavin is trying to open an xml which contains "order details" returned by a Web service, through this code, but an error is being generated in the code. Which of the following might be the cause of error?
Answers:
• XmlValidatingReader is not a valid class
• In the constructor of XmlValidatingReader, FileStream object is passed instead of XmlTextReader object
• In the constructor of XmlValidatingReader, FileStream object is passed instead of XmlReader object
• None of the above
44. The use of attributes in a class and its members can affect the XML into which it serializes. Which of the following rules apply when a class is serialized?
Answers:
• The Namespace of the Serialized XML will be http://tempuri.org by default
• Properties and Fields will remain in the same Namespace
• Properties and Fields will be serialized as Elements
• All of the above
45. Security is a hard-to-use feature in .Net. On the contrary, it is rather easy to implement in Web services. Which of the following namespaces is used for encryption?
Answers:
• System.web.Security.Encryption;
• System.Cryptography;
• System.Security.Cryptography;
• None of the above
46. You need to send an image from a Web server to an image server in order to customize the image for the Web surfer. Which of the following options will you use to send binary data with a SOAP message?
Answers:
• Encode the binary data as a string
• Package the SOAP message into MIME
• Package the SOAP message into DIME
• All of the above
47. Mark intends to use Web services of 'Royal Airways' in his application. He is searching for UDDI APIs, available in the .net library. Which of the following codes should he apply in this scenario?
Answers:
• Inquire.Url = "http://uddi.rte.microsoft.com/inquire"; FindBusiness fb = new FindBusiness(); fb.Names.Add("Royal Airways"); BusinessList list = fb.Send();
• Inquire.Url = "http://uddi.rte.microsoft.com/inquire"; FindBusiness fb = new FindBusiness(); BusinessList list = fb.find("Royal Airways");
• Inquire.Url = "http://uddi.rte.microsoft.com/inquire"; FindBusiness fb = new FindBusiness(); BusinessList list = fb.Send("Royal Airways");
• None of the above
48. Which of the following is correct with regard to the statements given below?

Statement 1: A Web service is not a web site that a user reads.
Statement 2: A Web service is something another process or another machine uses.
Answers:
• Statement 1 is true but statement 2 is false
• Statement 1 is false but statement 2 is true
• Both the statements are true
• Both the statements are false
49. Which of the following code snippets are serializable?
Answers:
• public class Order { public System.Xml.XmlElement OrderDescription; public int Quantity; public String Name; }
• public class Order { [XmlAnyAttribute] public System.Xml.XmlAttribute[] anyAttributes; public System.Xml.XmlElement OrderDescription; public int Quantity; public String Name; }
• public class Order { [XmlAnyElement] public System.Xml.XmlElement[] extraElements; public System.Xml.XmlElement OrderDescription; public int Quantity; public String Name; }
• All of the above
50. Which of the following are the limitations of XML serialization?
Answers:
• Only Classes with a Public Default Constructor will be serialized
• Only Public Fields and Properties will be serialized
• Read-Only Fields and Properties will not be serialized
• Methods and Other Type Information will not be serialized
• All of the above
51. Which of the following are correct with regard to WS-Referral protocol?
Answers:
• WS-Referral describes a schema for describing referrals
• One problem with the current draft specification of WS-Referral is that it does not use 'ttl' for the expiration
• WS-Referral statements can state a "for" of either an exact or a prefix nature
• All of the above
52. You have written a method in your Web service which returns a void value. In order to make a one-way communication, which of the following do you need to do?
Answers:
• You need to set the SoapOnewayMethod attribute
• You need to bind the soap method with the VoidMethod property
• You need to set the 'OneWay' property to true of the WebServiceBinding attribute
• You need to set the 'OneWay' property to true of the SoapDocumentMethod or SoapRpcMethod attribute
• None of the above
53. Which Fault type is used when an error occurs that cannot be directly linked to the processing of the message?
Answers:
• MustUnderstand
• Server
• Client
• None of the above
54. WS-Routing specifies a series of elements that can send a SOAP Fault message in response to an error. Which of the following elements are relevant to the SOAP Fault message specified by WS-Routing?
Answers:
• coded
• messagetext
• found
• retryAfter
• All of the above
55. Refer to the following code snippet:
...
1. XmlSerializer ser = new XmlSerializer( typeof(ServiceDescription) );
2. FileStream objFile = new FileStream( txtWSDL.Text, FileMode.Open );
3. ServiceDescription objSD = ser.Deserialize( file );
4. file.Close();
...

The code given above opens a WSDL file in the fileStream object 'objFile' from the location given in txtWSDL.Text. But on opening WSDL in the ServiceDescription object 'objSD', the code generates an error. Identify the line number that contains the error.
Answers:
• 1
• 2
• 3
• None of the above
56. Which of the following XML related technologies are part of the .NET Framework's XML technology?
Answers:
• XML DOM
• XML Streaming
• XML Schema
• All of the above
57. When building a Web service, the Web Services Description Language (WSDL) is the most popular option for describing Web services. Which of the following sections are abstract parts of a WSDL in .net Web Services?
Answers:
• types
• message
• portType
• All of the above
58. While creating a client application for a Web service called 'QuestionBank', which of the following should be extended by the client class 'Service1'?
Answers:
• SoapHttpClientProtocol
• SoapClientProtocol
• WSDLClientProtocol
• SoapHttpClient
• None of the above
59. SOAP defines four standard types of Faults that belong to the http://www.w3.org/2001/06/soap-envelope namespace. Which of the following is the incorrect Fault code?
Answers:
• VersionMismatch
• MustUnderstand
• InvalidMessage
• Server
• Client
• None of the above
60. Which of the following are correct with regard to data types in SOAP?
Answers:
• They are of any data type from any other programming language
• They are specified in the XML Schema specification
• They are derived from data types specified in the XML Schema specification
• All of the above
61. Which entity type holds information about specific businesses or corporate entities?
Answers:
• BusinessService
• BusinessEntity
• CorporationEntity
• None of the above
62. When reading a stream of XML in .Net, it can be verified that it is valid according to its schema. Which class is capable of performing the schema validation?
Answers:
• xmlValidateTextReader
• xmlValidtor
• XmlTextReader
• XmlValidatingReader
• None of the above
63. Which of the following can be encrypted with an XML encryption?
Answers:
• The value of an XML node
• A node (an XML element)
• An entire XML document
• All of the above
64. What does WSDL stand for?
Answers:
• Windows Services Description Language
• Web Servlets Description Language
• Web Services Description Language
• Web Services Documentation Language
65. Gavin wants to read the WSDL of his Web service as 'QBankWS'. Which of the following classes is capable of keeping the WSDL?
Answers:
• WSDescription
• WebServiceDescription
• ServiceDescription
• None of the above
66. Which of the following allows you, as a developer, to intercept every request that comes into an ASP.NET Web Service at various events, such as when the request begins, or when an error occurs?
Answers:
• HTTP filters
• HTTP modules
• HTTP formatters
• All of the above
67. Which of the following are correct with regard to WS-Routing?
Answers:
• WS-Routing determines the intent of a SOAP message
• Messages can be sent to logical locations
• The Web Services Enhancements for Microsoft .NET (WSE) do not support WS-Routing
• All of the above
68. Which of the following protocols form the basis of the Web Service Architecture?
Answers:
• SOAP
• WSDL
• UDDI
• CORBA
• All of the above
69. Which of the following are correct with regard to WSDL?
Answers:
• WSDL is used for describing the network services offered by the client
• WSDL is used for describing the network services offered by the Server
• WSDL is XML based
• The WSDL file describes the message format that the client must follow
70. Which of the following does the acronym DIME stand for?
Answers:
• Direct Internet Mail Extension
• Direct Internet Message Encapsulation
• Direct Internet Mail Encapsulation
• Direct Internet Message Extension
• None of the above
71. Refer to the following SOAP message and identify the incorrect child element of the Fault element:

<s:Envelope xmlns:s="...">
<s:Body>
<s:Fault>
<faultcode>Client.Authentication</faultcode>
<faultstring>
Invalid credentials
</faultstring>
<faultactor>http://acme.com</faultactor>
<detail>
<!-- application specific details -->
</detail>
</s:Fault>
</s:Body>
</s:Envelope>
Answers:
• faultcode
• faultstring
• detail
• None of the above
72. Referring to the statements given below, which of the following is correct?

Statement 1: One of the most powerful design decisions with SOAP was to make it transport independent, which means that a message can be sent over any transport that is chosen.
Statement 2: SOAP uses different envelope formats for different transports.
Answers:
• Statement 1 is true but statement 2 is false
• Statement 1 is false but statement 2 is true
• Both the statements are true
• Both the statements are false
73. Which of the following xml tags does not come with a DISCO document automatically generated by .NET?
Answers:
• discovery
• schema
• soap
• contractRef
74. Which of the following are correct with regard to XML serialization?
Answers:
• XML Serialization is not designed to serialize any CLR object into XML
• XML Serialization is designed to map classes to schemas, and object instances of those classes to XML instances of those schemas
• The basis of XML Serialization is not the CLR type system; rather, it is the XSD Schema type system
• All of the above
75. Which of the following is correct with regard to SOAP Faults?
Answers:
• SOAP Faults communicate information about errors that may have occurred during the processing of a SOAP message
• SOAP Faults generate a fault during the processing of a SOAP message
• SOAP Faults describe those faults which are not covered
• None of the above
76. XML Serialization uses stream-based parsers in System.Xml. Which of the following types of streams can be used for serialization and deserialization?
Answers:
• NetworkStream
• FileStream
• Stream
• All of the above
77. You are writing a document-encoded client for your Web service 'ShareQuotes'. Which of the following indicates that this encoded client is not literal XML?
Answers:
• [SoapDocumentMethod("http://mySoapAction",SoapBindingUse.Encoded)]
• [SoapDocumentMethod("http://mySoapAction",Encoded)]
• [SoapDocumentMethod("http://mySoapAction",SoapEncoded)]
• [SoapDocumentMethod("http://mySoapAction",SoapBinding.Encoded)]
78. Which design methodology spreads out processes, components, and machines in a way that removes single points of failure?
Answers:
• Standard based
• Modular
• Federated
• None of the above
79. The System.Xml.Serialization namespace contains classes that are used to serialize objects into XML format documents or streams. Which serialization class provides the serialization and deserialization functionality?
Answers:
• XmlSerializer
• xmlSerialization
• xmlSerialize
• None of the above
80. Which of the following classes provides the symmetric encryption functionality, a major form of encryption?
Answers:
• RSACryptoServiceProvider
• DSACryptoServiceProvider
• RijndaelManaged
• All of the above
81. Which of the following transport protocols can be used for communication of Web service?
Answers:
• TCP/IP
• UDP
• HTTP
• SMTP
• All of the above
82. You create a webservice which will send a SOAP fault for any request that does not include the right user-agent in the HTTP headers. In this case, the user-agent must be "BasicInfo UserAgent". Which of the following interface should your Web service class implement?
Answers:
• IUserAgent
• IHttpFilter
• IHttpModule
• None of the above
83. Which of the following is an example of referring an external document through a SOAP envelope?
Answers:
• <person name='joe smith'> <address href='http://acme.com/data.xml#joe_smith' /> </person>
• <person name='joe smith'> <address extern='http://acme.com/data.xml#joe_smith' /> </person>
• <person name='joe smith'> <address doc="d:\HR\person\address\joesmith.xml" /> </person>
• <person name='joe smith'> <address extern="d:\HR\person\address\joesmith.xml" /> </person>
84. The extensibility of Web services through the .NET Framework and ASP.NET Web Services contributes to the power and dynamic nature of Web services. Which of the following are correct with regard to the extensibility of Web services?
Answers:
• SOAP extensions enable developers to modify the request or response streams of SOAP messages
• SOAP extensions are applied to a particular operation with a custom SOAP extension attribute, or registered with the application (or machine) configuration file
• Description formatters can be created to add custom WSDL extensions, and then read to add these SOAP extension attributes
• HTTP modules and custom Web requests can be used only for a lower level extensibility
• The Web Services Management for Microsoft .NET (WSM) can enhance .NET Web Services for various Web service protocols that extend beyond the baseline, such as WS-Attachments and WS-Security
• All of the above
85. Which of the following rules must be kept in mind while using SOAP with DIME?
Answers:
• The first record in the DIME message must be the SOAP message
• Except the first record, the rest of the records in the message are the attachments
• To refer to any particular attachment within a SOAP message, an src attribute must be used
• All of the above